Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

Μενεγάκη - Λάτσιος: Όταν έχεις μεγάλη περιουσία να μοιράσεις

Μενεγάκη - Λάτσιος: Όταν έχεις μεγάλη περιουσία να μοιράσεις

Για συναινετικό διαζύγιο πάνε Γιάννης Λάτσιος και Ελένη Μενεγάκη, που έχουν συμφωνήσει προφορικά για το πώς θα γίνει η μεγάλη μοιρασιά. Ωστόσο, στο δρόμο προς τις υπογραφές υπάρχει ένα μεγάλο «αγκάθι», που ακούει στο όνομα κοινοί τραπεζικοί λογαριασμοί!

Όσο οι άλλοτε ευτυχισμένοι σύζυγοι μιλούν με τους δικηγόρους τους, οι εξελίξεις τρέχουν: ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 άφησε το βράδυ της Τετάρτης το σπίτι τους στα Μελίσσια και κοιμήθηκε αλλού.

Με δύο βαλίτσες στο χέρι, ο Γιάννης Λάτσιος φιλοξενείται σε φιλικό σπίτι, όσο αναζητά την νέα του κατοικία. Σύμφωνα με πληροφορίες, ψάχνει ευρύχωρο σπίτι στα βόρεια προάστια, κοντά στα Μελίσσια, όπου θα φιλοξενεί στο μέλλον τα 3 παιδιά τους.

Η μετακόμιση Λάτσιου είναι αποτέλεσμα της απόφασής του να μην διεκδικήσει τα σπίτια που απέκτησε το ζευγάρι κατά την διάρκεια του γάμου. Αυτό στα Μελίσσια θα μείνει στην Ελένη Μενεγάκη, ενώ τα υπόλοιπα θα μεταβιβαστούν στα παιδιά.

Μάλιστα, πληροφορίες λένε πως στα Μελίσσια έχουν ήδη εγκατασταθεί από τα Χριστούγεννα η μητέρα και ο πατριός της παρουσιάστριας.

Τι θα γίνει, όμως, με τους τραπεζικούς λογαριασμούς;

Εδώ φαίνεται πως παίζεται το «σκληρό παιχνίδι»!

Το ζευγάρι και οι δικηγόροι του ψάχνουν ακόμα την χρυσή τομή, δηλαδή τι ποσοστό θα πάρει ο καθένας από τα χρήματα που απέκτησαν τα 9 χρόνια του έγγαμου βίου.

Σε αυτό το πλαίσιο, είναι ακόμα υπό συζήτηση και η διατροφή που θα καταβάλλει στην Ελένη ο εν διαστάσει σύζυγός της.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται τα θέματα αυτά να γίνουν εμπόδιο στην απόφαση για συναινετικό διαζύγιο, αν και το πάλαι ποτέ «λαμπερό» ζευγάρι δίνει πραγματική μάχη για να βρεθεί η ιδανική λύση...

ΜΑDATA

Ετικέτες , , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα